avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Nu am primit pensia de urmaș și acel ajutor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Nu am primit pensia de urmaș și acel ajutor financiar de 400 pe luna aprilie ...

Bună ziua am o întrebare nu am primit pensia de urmaș și acel ajutor financiar de 400 pe luna aprilie am depus o cerere pe 30 aprilie la casa de pensie în cât timp primesc bani știți cunva?

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil cuantum minim palsecam palsecam Buna ziua. Sotia mea a decedat la data de 6 februarie 2016. A lucrat ca asistent personal al unei persoane cu handicap vreme de 4 ani,8 luni si 19 zile. Apoi ... (vezi toată discuția)
Cotizatia unui fost detinut politic Florentinageorgiana Florentinageorgiana Buna seara! Bunicul meu a decedat acum o luna, din anul 1990 a cotizat la Asociatia fostilor detinuti politici din Romania, la filiala Pitesti. Am fost ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas sau orice alt ajutor de la stat djhojd djhojd Buna, Tata a murit in data de 2 august de cancer. A avut pensie de 1000 RON si ajutor de persoane cu handicap (grav) de vreo 400 RON. Membrii familiei sunt ... (vezi toată discuția)