avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua! As dori si eu sa stiu ceva! Sunt o mamica ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua! As dori si eu sa stiu ceva! Sunt o mamica singura ...

Buna ziua! As dori si eu sa stiu ceva!
Sunt o mamica singura cu un copilas de un anisor jumate. Eu sunt intr.o alta relatie de un an. Tot eu trebuie sa.mi schimb buletinul si nu am unde, nu am la cine sa.l fac. Partenerului meu si la alte persoane le este frica sa ma ia in spatiu..ca poate creez probleme proprietarilor. Nu sunt genul de persoana care sa creeze probleme.
Intrebarea mea este: nu inteleg de ce le este frica? Eu nu cred ca le pot crea probleme. Doar ma ia in spatiu. Problemele mi le creez eu. Plicurile vin in numele meu, iar ei nu au treaba cu ceea ce primesc eu..(amenzi si alte cele).voi ce spuneti? Ce parere dati? Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Copropietar cu fiul meu - probleme elisia elisia Buna ziua!Am o intrebare,va rog sa.mi spuneti ce sanse am si cum sa imi rezolv aceasta problema!Problema este urmatoarea:m.am mutat acum cativa ani dintr.un ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului in concubinaj Radu190 Radu190 Salut,numele meu e Radu si am o intrebare dacă poate raspunde cineva . Va explic cum pot aceasta problema. Am trăit intr.o relatie de concubinaj din care ... (vezi toată discuția)
Consecinte luare in spatiu anarsc95 anarsc95 Buna ziua! Acum 2-3 ani am avut o relatie cu un baiat. Lui ii expira buletinul,atat eu cat si el stateam fiecare la parinti.Mama lui era plecata din tara si ... (vezi toată discuția)