avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Am vandut in 2015 o motocicleta cu act de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Am vandut in 2015 o motocicleta cu act de mana si ...

Buna ziua,

Am vandut in 2015 o motocicleta cu act de mana si nu i-am dat fiscal.

Stiu ca unele primarii precum cea din Crivat accepta sa fie radiata motocicleta doar cu o declaratie notariala ( au scris asta pe pagina lor de fb : [ link extern ] / )

Dar altele precum primaria sector 4 nu au aceasta procedura , am sunat eu astazi si am intrebat .

Stiti cumva ce alte primarii accepta aceasta procedura ? In ultima instanta caut pe cineva sa ma ia in spatiu in Crivat dar chiar nu mi-as dori lucrul acesta .

Cu stima,
George

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu! DreamerA DreamerA Buna ziua! Sint din iasi si lucrez in alta localitate..unde si locuiesc de vreun an. Peste putin timp urmeaza sa imi expire cartea de identitate si trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta autoturism la taxe si impozite Alexinnos Alexinnos Buna ziua! Am si eu o problema si as dori niste sfaturi.Am vandut un autoturism unei persoane din Bucuresti, eu fiind din Ploiesti si am incheiat un contract ... (vezi toată discuția)
Documente necesare luare in spatiu (carte de identitate expirata) Danyca Danyca Buna ziua, As dori sa stiu ce conditii trebuiesc indeplinite si ce documente sunt necesare pentru luarea in spatiu a unei persoane ( prietena mea ) care are ... (vezi toată discuția)