avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua !Va rog sa îmi răspundeți. Bunicul meu a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua !Va rog sa îmi răspundeți. Bunicul meu a avut 6 ...

Buna ziua !Va rog sa îmi răspundeți.
Bunicul meu a avut 6 copiii 3 fete și 3 băieți în anul 1962 una dintre fete a fost data spre adopție luând numele de familie parintilor adoptivi ,iar după moartea lor moștenindui pe aceștia. Iar întrebarea mea este mai are vreun drept la mostenirea parintilor biologici?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Ce drepturi am ca copil adoptat cu toate efectele unei filiații firești? Marinela Marin Marinela Marin Sunt o persoană cu vârsta de peste 30 de ani și am fost adoptată de către bunicii mei paterni la vărsta de 4 ani și jumătate după ce m-am căsătorit ... (vezi toată discuția)
Bună seara! mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii (2 ... Lenuta73 Lenuta73 Bună seara! Mama mea s a nascut intr o familie cu 5 copii( 2 fete si 3 baieti ) Parintii au decedat demult 1969 respectiv 1986 .precum si fratii .mai este in ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire ne_interesant ne_interesant 1. Bunica sotiei a murit acum un an , acum vrem sa se dezbata mostenirea intre tata si cele doua fete ( una din ele este soacra mea ) : casa si terenuri 2. ... (vezi toată discuția)