avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Buna ziua, in cazul in care factura nu are codul CPV ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Buna ziua, in cazul in care factura nu are codul CPV trecut de ...

Buna ziua,
in cazul in care factura nu are codul CPV trecut de emitent, se poate refuza plata ca nu este intocmita corect? Ce implicatii are pentru achizitor faptul ca a platut o factura care nu avea trecut odul CPV? .
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod cpv mmotoroiu mmotoroiu Buna ziua, Lucrez la un ONG si sunt recunoscuta ca autoritate contractanta, deoarece am ca asociati primarii. Intrebarea era daca trebuie sa intocmesc ... (vezi toată discuția)
S-a procedat corect sau nu? corectitudine intocmire plan de achizitii cristinacarina cristinacarina Nu-mi poate raspunde nimeni????Am mare nevoie de o parere avizata!!!Please! Am urmatoarea intrebare : suntem institutie bugetara si in anul 2012 am fost ... (vezi toată discuția)
Caut mod de lucru pentru monitorizarea achizitiilor obregia obregia Am primit ca sarcina monitorizarea achizitiilor pe care le face institutia. Am gasit un formular, dar as dori sa ma ajute cineva care se ocupa de monitorizare, ... (vezi toată discuția)