avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Doresc să intru în concediu creștere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Doresc să intru în concediu creștere copil in detrimentul ...

Buna ziua!
Doresc să intru în concediu creștere copil in detrimentul soției deoarece valoarea indemnizației ar fi mult mai mare.
Mai sunt opt luni până copilul îndeplinește doi ani.
Este legal daca mie mi se suspendă contractul pentru creștere copil și soția să rămână și ea cu contractul suspendat pentru același motiv?
Soția nu dorește să se întoarcă acum la munca.
Va mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil tata mihalceaflorin mihalceaflorin buna seara.as dori indemnizatia 500lei si sa merg la munca imediat dupa nastere.sotia poate incepe serviciul imediat dupa nastere fara sa stea cele 42 de zile ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al 2 lea copil adda17 adda17 VA ROG SA MA LAMURITI SI PE MINE SAU SA MA SFATUITI CUM TREBUIE SA PROCEDEZ. AM UN COPIL DE UN AN SI 10 LUNI SI SUNT INSARCINATA IN 4 LUNI. COPILUL MEU VA FACE ... (vezi toată discuția)
Renuntare la concediul de maternitate valentinili valentinili Buna ziua, Doresc sa va adresez o intrebare bazata pe situatia de mai jos si sper ca puteti clarifica. Sotia mea are contract de munca cu norma partiala ... (vezi toată discuția)