avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Sunt asistent personal al fetiței mele. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Sunt asistent personal al fetiței mele. Anul acesta ...

Buna ziua. Sunt asistent personal al fetiței mele. Anul acesta numai doresc voucher de vacanta. As putea cere doar concediu de odihna cât și acordarea indemnizației de insotitor pentru copil cu handicap?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 9 Mai 2025
Nu este obligatoriu sa acceptati voucherele ..puteti solicita CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi voucher vacanță ManoleRaducu ManoleRaducu Buna ziua am și eu o intrebare, sunt asistent personal al fetiței mele Manole Nicolle Claudia in vîrstă de 9 ani cu grad de handicap grav, am drept la ... (vezi toată discuția)
Asistent personal in concediu de crestere a copilului ataner ataner Buna ziua! Sunt asistent personal (fost insotitor) al fiicei mele de vreo 15 ani. In anul 2004, in iulie, am nascut un baietel si am stat 2 ani in concediu ... (vezi toată discuția)
Salariul de asistent personal Pocahontas Pocahontas Bună ziua. Din august 2009, eu sunt angajată ca asistent personal al copilului meu cu grad de handicap grav. În luna decembrie am primit concediu de ... (vezi toată discuția)