avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi voucher vacanță
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi voucher vacanță

Buna ziua am și eu o intrebare, sunt asistent personal al fetiței mele Manole Nicolle Claudia in vîrstă de 9 ani cu grad de handicap grav, am drept la vaucer de vacanță?
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:01, 18 Decembrie 2019
Instituțiile publice, astfel cum sunt definite la art. 2 alin. (1) pct. 30 din Legea nr. 500/2002 privind finanțele publice, cu modificările și completările ulterioare, și la art. 2 alin. (1) pct. 39 din Legea nr. 273/2006 privind finanțele publice locale, cu modificările și completările ulterioare, indiferent de sistemul de finanțare și de subordonare, inclusiv activitățile finanțate integral din venituri proprii, înființate pe lângă instituțiile publice, acordă, anual, în perioada 1 ianuarie 2019-31 decembrie 2020, vouchere de vacanță în cuantum de 1.450 lei pentru un salariat.
Aceste vouchere ridicate in decembrie, pot fi folosite in ianuarie?
Voucherul de vacanță are perioada de valabilitate de un an de la data emiterii.

in speta, raspunsul este da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta 2022 care este valoarea voucherelor de vacanta ... veronicam veronicam Voucher de vacanta 2022 Care este valoarea voucherelor de vacanta care se poate acorda unui salariat in anul 2022? Dacă o persoană este in concediu ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta medici rezidenti Nich Nich Sunt medic rezident și contract de muncă pe perioada rezidențiat in Spitalul Boli infecțioase Iași. Se acorda medicilor rezidenți vaucere de vacanta. In ... (vezi toată discuția)
Instituţie publică refuză acordarea de vochere de vacanţă Crina S. Crina S. Bună ziua! Lucrez intr-o institutie publica de cultură in Ro- cu contract individual de muncă- de 6 ani de zile. Institutia respectivă este subordonată ... (vezi toată discuția)