avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pe data de 13 Mai am proces reclamantul și paritul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pe data de 13 Mai am proces reclamantul și paritul trebuie sa ...

Pe data de 13 Mai am proces reclamantul și paritul trebuie sa depunem și pe data de 13 Mai probele la dosar înainte de a incepe procesul său date în fața instanței.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am un proces pe rol iar eu sunt reclamant. pe 15.09 ... Lumyna Lumyna Buna ziua! am un proces pe rol iar eu sunt reclamant. Pe 15.09 am al doilea termen si intre timp au aparut probe noi care imi sustin demersul. Pot sa le depun ... (vezi toată discuția)
Urmarirea penala pentru 290 cod penal mihaela_clau mihaela_clau Paritii intr-un dosar civil avind ca obiect actiune in constatare se inscriu in fals impotriva reclamantului,fac plingere penala,se deschide dosar penal. Acum ... (vezi toată discuția)
Cererea reconventionala - mijloace de proba IancuV IancuV la intocmirea cererii reconventionale trebuie sa trec solicit incuviintarea urmatoarelor probe.Pot trece martori fara a fi numiti acestia intrucit in acest ... (vezi toată discuția)