avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... In decembrie 2024 am infiintat un PFI
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

In decembrie 2024 am infiintat un PFI

Buna ziua! In decembrie 2024 am infiintat un PFI, am incasat 3000 lei venituri si 1400 lei chirie pe decembrie. Am depus declarația unica pe 2024, si am avut de plata 224 lei impozit pe venit. M-am asigurat si individual la sanatate cu contractul de 1%.
Am platit acea suma de 224 lei si imi mai aparea de plata si sanatatea, in jur de 2400 lei pana in 2026.
Astazi intru pe ghiseul.ro si vad ca am de plata o alta suma, de 221 lei, denumita tot impozit pe venit conform declarației unice si am observat si ca suma pentru sanatate s-a modificat la 2200 lei. Nu inteleg ce s-a intamplat.
Daca ma puteti ajuta cu lămuriri, va multumesc tare mult
Ultima modificare: Vineri, 9 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

O persoana fizica care primeste chirie de la o persoana juridica ... florioan@gmail.com florioan@gmail.com o persoana fizica care primeste chirie de la o persoana juridica in anul 2025 in valoare de 3200 lei lunar trebuie sa depuna declaratia unica in anul 2025? (vezi toată discuția)
In 6 martie am platit suma de 196 lei impozit pe venit aferent ... catalin petrescu catalin petrescu in 6 martie am platit suma de 196 lei Impozit pe venit aferent declarației unice. in data de 7 am primit in spv documentul cu raportul de plata in care se ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit si contributii pensie si sanatate Anastasia gar Anastasia gar Buna ziua, sunt medic colaborator ( un fel de PFi) si sunt si salariata in spital de stat. Pt 2023 am un profit sub 12 salarii brute minime pe economie, dar am ... (vezi toată discuția)