Buna,am si eu o itnrebare daca ma puteti ajuta careva.In 16 iunie 2024 am fost oprit in trafic si la controlul de alcool am fost depistat cu 0,48 in aerul expirat.Am fost dus la sange unde prima proba a iesit 0,83 iar a doua 0,56. In 7 mai 2025 am fost chemat la politie pentru a da o declaratie(mentionez ca atunci cand am fost oprit erau si martori in masina nu eram singur).Am fost la politie impreuna cu avocatul iar atunci cand politistul m-a intrebat ce s-a intamplat in ziua de 16 iunie,avocatul a intervenit si a spus ca nu dam declaratie la momentul acela(acesta fiind un drept,de a nu declaratie).Acum,intrebarea mea este urmatoare…O sa astept mai mult pana sa primesc carnetul ? Faptul ca nu am dat declaratie o sa incetineasca procesul dosarului de a ajunge la procuror? Tin sa mentionez ca erau niste prieteni cu mine in masina in data de 16 iunie,iar ei nu au fost chemati pentru declaratie ca si martori.Vreau doar sa stiu daca o sa dureze mai mult pana la plecarea doaarului la procuror din cauza ca nu am dat declaratie.
Dosar penal alcool
emilianhr
Buna ziua ! In urma cu 2 luni in 20.11.2017 am avut un accident cu masina am intrat intr-un gard din cauza unui caine :) . Am platit gardu, testu de alcolemie ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 09.03.2010
panghel
Am fos depistat cu alcoolemie de 0,56 in echilotest pana in data de azi nu au venit rezultatele la sange, ma intereseaza daca politia are obligatia ca intr-un ... (vezi toată discuția)