avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent inserție! Soțul are stimulent inserție ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent inserție! Soțul are stimulent inserție bebe 1 care ...

Stimulent inserție!
Soțul are stimulent inserție bebe 1 care se termina în septembrie, bebe 2 născut în ianuarie 2025. La depunerea actelor pentru alocație și stimulent inserție pentru bebe 2 , cererea pentru stimulentul de inserție a fost respinsa nu stiam ca nu se poate primi pentru ambii copii
După terminarea stimulent inserție bebe 1 soțul poate sa ceara din nou stimulent inserție pentru bebe 2 ? Dacă da , cum se va lua în calcul având în vedere ca bebe 2 în septembrie va avea 7 luni ?

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie claudia.streanga claudia.streanga Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari legate de acest stimulent de insertie, care se ofera mamelor ce revin la job, pana ce copilashul implineste 1 an. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil dreams22 dreams22 Buna seara!Ma bucur enorm ca am dat de siteul dumneavoastra!Am si eu o inrebare!Am terminat somajul in data de 1.06.2012. In luna decembrie am ramas ... (vezi toată discuția)
Ajutor social casnica! Corina271 Corina271 Buna ziua! Eu am o fetita de 3 ani si urmeaza sa nasc curand. Stiti cumva daca pot primi vreun ajutor social de la primarie? Eu nu lucrez,sunt casnica deci ... (vezi toată discuția)