avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Daca mamei i se va da program de vizitare și copilul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Daca mamei i se va da program de vizitare și copilul nu vrea să se ducă la ea...

Buna ziua daca mamei ise va da program de vizitare și copilul nu vrea să se ducă la ea tatăl ce poate face in cazul asta ea in 8 luni de zile a venit o singura data sa vadă copilul și atunci 5 minute. In rest nu o interesează minora dar ea in instanta abea acum a făcut o cerere pentru acordarea unui program de vizitare

Alte discuții în legătură

Executare silită minor yzabela yzabela Nu sunt de acord cu legile din Romania privind executarea silită minor. Sunt unul dintre părinți care dorește ca fiica mea sa aiba relații cu tatăl ... (vezi toată discuția)
Exercitare custodie comuna mara2017 mara2017 In urma divortului, eu am custodia copilului. De curand, tatal, a cerut custodie comuna, desi nu si-a vizitat copilul de mai multi ani si nici nu pastreaza ... (vezi toată discuția)
Drept de vizitare minor din afara casatoriei dancosma dancosma Daca parintii unui minor nu sunt casatoriti (n-au fost niciodata, copilul este din afara casatoriei) si locuiesc separat (minorul locuieste cu mama), pentru ... (vezi toată discuția)