avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... O problema cu cadastrarea. Teren in proprietatea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

O problema cu cadastrarea. Teren in proprietatea familie din ...

O problema cu cadastrarea.
Teren in proprietatea familie din anii 1970. Vecin a primit titlu de proprietate si nu a fost in CF.
La cadastrarea noua el a primit CF nou care intra peste proprietatea mea.
Cei de la cadastrarea nu au verificat CF-urile vechi si nu au transferat CF nostru in cel nou , nu au anuntat nimic, nimeni nu a stiut nimic si au micsorat suprafata in favoarea vecinului.Am constat dupa mai mult de 4 ani cand a vrut sa intre pe terenul nostru. Nu are gard pe zona aia e stalp de beton, de gard.
Sunt in proces .
Cam care ar fi solutia probabil data de la tribunal. in astfel de situatii (banueisc ca sunt multi in aceasta situatie)

Alte discuții în legătură

Stabilire pe cale judecatoreasca a liniei de granita nyusziful nyusziful Buna ziua, In speta urmatoare e posibila granituirea? In fapt exista doua imobile invecinate, ambele inscrise in CF uri distincte, cu doua suprafete clar ... (vezi toată discuția)
Recunoastere limite propietate inscrisa la cadastru: in zona ... mateiz mateiz Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie: In zona ... mateiz Utilizator 11:45, 14 Noiembrie 2022 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)