avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!Eu sunt PFA si beneficiez in prezent de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!Eu sunt PFA si beneficiez in prezent de stimulentul ...

Bună ziua!Eu sunt PFA si beneficiez in prezent de stimulentul de inserție,după ce am terminat concediul de maternitate...este necesar să obțin venit în fiecare lună pe perioada in care primesc stimulentul de inserție?

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pe perioada concediului de maternitate timcyke timcyke Buna ziua, As dori sa stiu daca se sisteaza acordarea stimulentului de insertie pe perioada concediului de maternitate si CCC, si daca raspunsul este ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie ioana.crisan ioana.crisan Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in 2 privinte: 1. eu am un pfa deschis de un an de zile, cu venit declarat de 600 lei/trimestru(obiectul de activitate e ... (vezi toată discuția)
Pot lua stimulent inserție daca lucrez part time? NicoN11 NicoN11 Se da următoarea situație: înainte de a intra în concediu de maternitate am avut 2 ani lucrați la o firma full time și 5 luni la o firma part time.dupa ... (vezi toată discuția)