avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru cu 2 coduri CAEN ONRC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru cu 2 coduri CAEN ONRC

Punct de lucru cu 2 coduri CAEN ONRC
Bună ziua,
Îmi puteți spune va rog dacă am cumpărat un spațiu comercial cu 3 camere în care vreau sa desfășor 2 activitati - 2 coduri caen secundare diferite, dar din aceeași categorie - asistenta medicala.
1. Trebuie sa fac 2 cereri separate pentru fiecare cod CAEN?
2. În cerere la adresa trebuie trecut si camera/camerele unde se va desfășura fiecare activitate cf codului CAEN?
Mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sprijin intocmire acte inregistrare societate la onrc bogdamen bogdamen Buna ziua, In momentul de fata sunt pe punctul de a infiinta o societate comerciala. Ca obiect de activitate, voi avea comercializarea si instalarea ... (vezi toată discuția)
Adaugare obiecte de activitate - acte necesare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Doresc sa mai adaug un obiect de activitate secundar (un nou cod CAEN) la cele 50 de puncte de lucru deja infiintate ale societatii noastre si vreau sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Pot adauga inca 26 coduri caen la cele existente in certificatul constatator al punctului de lucru ? ContSters330987 ContSters330987 :frantic:Am 14 coduri CAEN existente in certificatul constatator la sediul secundar(punctul de lucru) si as mai vrea sa adaug inca 26 coduri CAEN ce contin ... (vezi toată discuția)