avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, sunt implicat in acest caz din SUA ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, sunt implicat in acest caz din SUA https://www.tme-law.com/case/25-cv-03773 ...

Buna ziua,
sunt implicat in acest caz din SUA [ link extern ]

pe scurt, am vandut Cliparts cu imaginea lui Paddington dar create cu AI pe Etsy.

Daca nu raspund la emailul pe care l am primit de la ei, cat de tare ma poate afecta si ce s.ar intampla.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Despre legea copyrightului daveamz daveamz Am si eu o nelamurire in legatura cu legea copyrightului privind imaginile/fotografiile. Am citit legea privind drepturile de autor Legea nr. 285 din 23 iunie ... (vezi toată discuția)
Obiecte de inventar firma care s-a vandut catadiac catadiac Am vandut o firma prin sistemul de suplimentare de capital si m-am retras ramanand cumparatorul asociat unic. Firma era infiintata de 2 ani si a avut ... (vezi toată discuția)
Clientul nu a platit site-ul livrat raduprq raduprq Eu sunt web developer si am realizat de curand un site pentru un client din strainatate. (SUA) In naivitatea mea infinita nu mi-a trecut prin cap ca imi pot ... (vezi toată discuția)