avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.in data de 17 sept 2024 am fost in parcare ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.in data de 17 sept 2024 am fost in parcare la lidl ...

Buna ziua.in data de 17 sept 2024 am fost in parcare la ledl Ștefănești arges am parcat mașina mă.m luat la bătaie cu 2 băieți din care am 6 zile de medico legal ei sunând la poliție spunând că am scos un cuțit la ei..a venit politia după aproximativ 40 de min eram dat jos din mașină de 40 de min am fost dus la secție unde după 2 ore au venit alte organe de poliție decât cei care mau condus și mi.au spus că voi fi testat cu alcoolul testul și drug testul am acceptat toate acestea cu toate că nu eram la volan și am ieșit pozitiv la canabis am fost condus la sânge unde am ieșit pozitiv consumasem cu 4 săptămâni u n gram de hașiș în italia.ce pot face

Alte discuții în legătură

Buna seara , am fost testat cu drugtest si mia ieșit metanfetamina ... Moha Mohamed Moha Mohamed Buna seara , Am fost testat cu Drugtest si mia ieșit metanfetamina pozitiv eu nu am consumat metanfetamina am consumat o pastila cu bzo Alprozam la inml mia ... (vezi toată discuția)
Salutare! GeorgeMarafet GeorgeMarafet Va salut, în data de 19 Octombrie 2018 am fost oprit de un filtru de politie unde am fost testat pentru alcool rezultatul a fost 00:00, după mai multe ... (vezi toată discuția)
Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam ... Utilizator222800 Utilizator222800 Salutare am si eu o problema am fost oprit de politie conduceam un motor si mi.au pus testul ati drog si am iesit pozitiv la canabis am fost si la recoltarea ... (vezi toată discuția)