avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Activitatea PFA în afara României
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Activitatea PFA în afara României

Poate un PFA să-și desfășoare activitatea în afara României, în alte state membre UE?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere a copilulu milan12 milan12 Lucrez cu PFA in strainatate si am venituri de 1400 e lunar de 1 an si jumatate.in curan vom avea un copil si doresc sa stiu daca pot opta eu pentru ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa strain si oug 102 ContSters56278 ContSters56278 In cazul unui PFa strain care desfasoara activitati in baza unui contract de prestari servicii cu un SRL roman (consultanta tehnica) , inregistrat in scopuri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a cooilului ancutacindea ancutacindea Buna ziua,as dori sa stiu daca lucrez in Austria cu PFA pot beneficia de indemnizatie in Romania dupa un an de zile.Astept un raspuns.Va multumesc. (vezi toată discuția)