avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Aș dori sa aflu și eu rezolvarea în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Aș dori sa aflu și eu rezolvarea în următoarea ...

Buna ziua!
Aș dori sa aflu și eu rezolvarea în următoarea situație:
- dețin un spatiu comercial,pe persoana fizica,cu autorizație de construire definitiva,construit pe terenul primăriei.L-am dobândit prin vânzare-cumpărare.
-Terenul a fost închiriat de la primărie,pina acum ceva timp,când primăria a transferat către administrația piețelor acest teren.Mentionez că la momentul construirii spațiului,piața respectivă era deschisă,ulterior fiind închisă cu panouri sandwich,lăsând un spatiu de acces comun.
-Fara a mi se cere consimțământul,administrația piețelor a depus la OCPI înscrierea în cartea funciară,astfel încât,pe aceeași suprafață,exista 2 lucrări.Personal,dreptul meu de proprietate este înscris în extrasul de carte funciara.
-Adresa care figurează în contractul de închiriere cu administrația piețelor,(am fost nevoit să închiriez de a aceștia)este alta decât cea care mi s-a încredințat la un anumit moment premergător transferului de către primărie,schimband-o pe cea din contractul de vânzare-cumpărare,
In acest moment,doresc sa îl vând,și am intrat într-un cerc vicios,în sensul că OCPI-ul mă trimite la Primărie,Primăria mă trimite de la un etaj la altul,și nu îmi dau seama care ar fi calea cea mai scurta către vânzare.
Se poate vinde in baza contractului cu administrația piețelor pe aceea adresa??
Vă mulțumesc!!

Alte discuții în legătură

Bună ziua!! mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație ... Bună ziua!! Mă aflu în posesia unei construcții cu autorizație valabile,pe terenul Primăriei!!Clădirea a fost construită în \'98,și am dobindit-o ... (vezi toată discuția)
2 cf teren si casa bia66 bia66 Buna ziua!Am un teren proprietate si o casa consruita pe acel teren insa am 2 cf-uri unul pe casa si altul pe taren;imi spuneti va rog frumos daca trebuie ... (vezi toată discuția)
Prin ce modalitati se poate transfera titlul de proprietate? august2010 august2010 prin ce modalitati se poate transfera titlul de proprietate intre matusa si nepoata de gradul doi, fara ca sa fie atacat si ce actiuni prevede fiecare ... (vezi toată discuția)