avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am semnat un antecontract anul trecut in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am semnat un antecontract anul trecut in luna Iunie ...

Buna ziua,

Am semnat un antecontract anul trecut in luna Iunie pentru un imobil. In Acel antecontract a fost stipulat si termenul de predare, care este deja depasit cu 2 luni si predarea estimez ca nu se va face mai devreme de luna August.
Totodata , contractul de vanzare cumparare va fi achitat in RON pentru diferenta in euro, calculata la data semnarii contractului. Avand in vedere instabilitatea economica si deprecierea RON fata de EURO , teoretic pretul final va fi mai mare cu cel putin 4000 de Euro, raportat la cursul actual.

Cum se procedeaza in acest caz, deoarece este o suma mare pe care eu nu o pot sustine.
Mentionez ca demersurile si aprobarea creditului au fost obtinute in luna Martie conform datelor din antecontract.

Va multumesc,
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2025
SeSe88, utilizator

Alte discuții în legătură

Ajutor. neintelegeri contract v-c mihapet mihapet Buna ziua, Anul acesta am achiztionat un apartament cu 2 camere intr-un imobil nou. In antecontractul de vanzare-cumparare semnat anul trecut era ... (vezi toată discuția)
Carte tehnica a constructiei bogdanmr bogdanmr M-am inteles un dezvoltator imobiliar sa cumpar un imobil - apartament dintr-un duplex, incheind in acest sens un antecontract de vanzare cumparare prin ... (vezi toată discuția)
Proprietarul solicita reparatii dupa 3 luni de la desfiintarea contractului Ionutbog Ionutbog In luna septembrie 2013 am incheiat un contract de inchiriere (facut de mana si nedeclarat la fisc) pt un ap. cu o camera pe o perioada nedeterminata in ... (vezi toată discuția)