avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua.Cum trebuie să procedez să cer de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua.Cum trebuie să procedez să cer de la firmă la care ...

Bună ziua.Cum trebuie să procedez să cer de la firmă la care am muncit adeverință care să ateste orele suplimentare și cele de noapte și care este perioada în care ei trebuie să-mi elibereze adeverința.
Precizez ca vechimea în muncă o am,am intrat în REGES ONLINE și prin ROEID am intrat în posesia vechimi începând cu data de 01-05-2011 cu salariile brute.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:10, 17 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La solicitarea scrisă a salariatului sau a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, astfel cum rezultă din Registru și din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile lucrătoare de la data solicitării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta vechime ani355 ani355 Societatea la care lucrez detine arhiva începand cu anul 1968. As dori sa stiu daca este un termen limita care se impune pentru a elibera o adeverinta cu ... (vezi toată discuția)
Solicitare acte incetare contract de munca kat1975 kat1975 Buna ziua tuturor. In perioada 2015-2018 am lucrat la un angajator din Romania, iar cand mi-a incetat contractul de munca nu am primit de la acesta niciun ... (vezi toată discuția)
Exista un termen maxim pana cand angajatorul are obligatia ... ContSters733369 ContSters733369 Buna ziua, Exista un termen maxim pana cand angajatorul are obligatia sa elibereze decizia de incetare, adeverinta de vechime si nota de lichidare? (vezi toată discuția)