Buna ziua tuturor. In perioada 2015-2018 am lucrat la un angajator din Romania, iar cand mi-a incetat contractul de munca nu am primit de la acesta niciun inscris: decizia de incetare, raport din revisal, nota de lichidare, adeverinta de vechime, etc. Atunci am fost nevoit sa plec din tara imediat si nu am mai avut posibilitatea sa revin. As dori sa stiu cum pot intra in posesia acestor inscrisuri care imi sunt necesare la depunerea cererii pt.pensionare. Va multumesc frumos pt.ajutor!
La solicitarea scrisă a unui fost salariat, angajatorii sunt obligați să îi elibereze acestuia o adeverință care să ateste activitatea desfășurată de acesta, durata activității, salariul, vechimea în muncă și în specialitate, astfel cum rezultă din Registru și din dosarul personal, în termen de cel mult 15 zile lucrătoare de la data solicitării.
Adresati-va in scris fostului angajator pentru a va elibera acele acte.
Atentie ; Nota de lichidare nu este un document obligatoriu. Numai dacă vreti să va angajati pe un post de gestionar, atunci este obligatorie eliberarea ei, potrivit Legii 22/1969.