avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe cetateni straini cu rezidenta in Romania si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe cetateni straini cu rezidenta in Romania si venituri provenind din strainatate

Buna ziua! Am o intrebare natura fiscala, sper ca este relevanta pentru tematica acestui forum. In cazul unui cetatean strain, angajat remote in tara lui si platitor taxe in tara lui, dar care locuieste/are permis de sedere in Romania, cum se procedeaza cu taxele Romanesti?Teoretic inteleg ca daca exista un acord intre tari, se poate evita dubla impunere insa sunt oarecum confuza. Cunoasteti care este procedura corecta?

Alte discuții în legătură

Remote work dubla taxare Daniel Fantaneanu Daniel Fantaneanu Remote work taxe Buna ziua, Daca lucrez ca angajat In Romania, dar locuiesc in Spania timp de peste 182 de zile si devin rezident fiscal acolo. Cum scap ... (vezi toată discuția)
Cetatean strain cu domiciliul in romania? Saso Saso exista acest titlu? fiica noastra este copilul..a doi cetateni! eu cetatean ro si sotul cu dubla cetatenie cetatean german si roman de curind ne-am ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean roman+cetatean non ue in afara ue AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discutii pe aceasta tema, insa am unele neclaritati si cazul meu e un pic diferit. Eu sunt stabilit de 10 ani in ... (vezi toată discuția)