avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INSTRAINARE BUN IN PRIMII 5 ANI IN CREDITUL PRIMA CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INSTRAINARE BUN IN PRIMII 5 ANI IN CREDITUL PRIMA CASA

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia: pentru un contract de credit prin programul Prima Casa, un contract de chirie pentru 2 camere din cele 3 se considera instrainare bun? Sau doar daca nu ar fi stat si proprietarul ( cel care a luat creditul), atunci ar fi fost instrainare in primii 5 ani de la semnarea contractului cu banca si Fondul de Garantare? Contractul de chirie a fost declarat la Anaf si toate impozitele aferente achitate, iar cel care a luat creditul nu a plecat din casa. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ap achizitionat prin peima casa Busulica Busulica Buna seara Am achizitionat un ap prin Programul Prima Casa. As dori sa il inchiriez si sa declar la organele fiscale ptr plata impozitului, citisem ca se ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament achizitionat prin "prima casa" nicoles23 nicoles23 Buna ziua, as dori sa stiu in ce conditii as putea vinde un apartament cumparat prin programul prima casa? Ma gandeam ca daca cumparatorul are banii ... (vezi toată discuția)
Cvc apartament ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament de doua camere care este ipotecat la Volksbank. Am demarat procesul pentru a achizitiona acest apartament prin programul ... (vezi toată discuția)