avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am radiat un CMI dar s-a intamplat ca in urma ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am radiat un CMI dar s-a intamplat ca in urma lichidarii sa ramana ...

Am radiat un CMI dar s-a intamplat ca in urma lichidarii sa ramana un autoturism inca inregistrat pe CMI. Cum pot scoate acum autoturismul de pe CMI? Multumesc

Alte discuții în legătură

Desfiintare cmi? drcri drcri Buna ziua, sunt medic dentist si functionez ca CMI. Cabinetul(apartamentul) in care imi desfasor activitatea este propietatea Cmi-ului(a fost cumparat cu un ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto carlaparagina carlaparagina In ce conditii poate fi vandut un autoturism inmatriculat pe o societate care intre timp a fost radiata de la RC? (vezi toată discuția)
Cum radiez un autoturism la schimbarea propietarului? bogdanalexandru13 bogdanalexandru13 Vreau s vand un autoturism care nu are timbrul de mediu platit. Autoturismul este inmatriculat pe RO din 1997. Din ce am citit radierea se face cand ... (vezi toată discuția)