avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Pentru o persoana varstnica, imobilizata ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Pentru o persoana varstnica, imobilizata la pat, ...

Buna seara! Pentru o persoana varstnica, imobilizata la pat, se asigura sau se deconteaza prin CAS plata unui ingrijitor, pentru 8-10 ore pe zi? Daca da, ce conditii trebuiesc indeplinite?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 07:53, 21 Mai 2025
Casa de asigurări de sănătate n-are astfel de atribuții.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am posibilitatea de a începe cu gewerbe la ingrijire ... Camy23 Camy23 Bună ziua, am posibilitatea de a începe cu Gewerbe la ingrijire la domiciliu un pacient care după un accident este imobilizat la pat,suntem pe durata a o ... (vezi toată discuția)
Noul cod fiscal cactusul cactusul Sunt cabinet stomatologic, CMI Dr..... Am 2 salariati pe cabinet. Am contract cu Casa de Sanatate pentru plata contributiei din veniturile anuale ale ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ingrijire copil bolnav in timpul somajului ancabuzatu ancabuzatu Buna ziua, Am incercat sa obtin cateva informatii pe Internet despre dreptul meu, proaspat somera, de a beneficia de indemnizatie concediu medical pentru ... (vezi toată discuția)