avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
LIVE, ACUM (501 PARTICIPANȚI) Reforma fiscală 2025-2026: Implicații și strategii de optimizare
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua, am posibilitatea de a începe cu Gewerbe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua, am posibilitatea de a începe cu Gewerbe la ingrijire ...

Bună ziua, am posibilitatea de a începe cu Gewerbe la ingrijire la domiciliu un pacient care după un accident este imobilizat la pat,suntem pe durata a o lună doua persoane 24h din 24h.
Întrebarea mea este dacă suntem obligați să plătim contribuția la pensie pe Germania sau putem doar asigurarea se sănătate sa o plătim și care este suma de la care plătim impozit începând din2024,multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:47, 25 Ianuarie 2024
Angajații din Germania înscriși la sistemul de asigurări de sănătate de stat trebuie să plătească contribuții la salariu până la limita prevazuta de legislatia in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa şi contribuţiile sociale 2016 - articol avocatnet Laura Ciobeica Laura Ciobeica Persoanele fizice autorizate (PFA) trebuie sa plătească pentru veniturile pe care le realizează un impozit de 16%. În plus, această categorie de ... (vezi toată discuția)
"somaj tehnic"-contributii la stat daniel vlad daniel vlad In cazul\"somajului tehnic\"se opresc contributiile la stat, este obligat angajatorul sa le plateasca la stat (vezi toată discuția)
Conditii de trecere la o noua transa de salariu 2000andronache 2000andronache va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: - perioada de facultate poate fi considerate vechime in invatamant pentru trecerea intr-o noua transa de ... (vezi toată discuția)