avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am avut cerere de acordare ajutor public judiciar, am ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am avut cerere de acordare ajutor public judiciar, am depus adeverință ...

Am avut cerere de acordare ajutor public judiciar,am depus adeverință de venit și instanta a respins că neîntemeiată
Daca instanta a respins cererea dvs. ca neintemeiata, reiese ca nu aveati acest drept de acordare ajutor public judiciar.
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Beneficiază de ajutor public judiciar în formele persoanele al căror venit mediu net lunar pe membru de familie, în ultimele două luni anterioare formulării cererii, se situează sub nivelul echivalentului a 25% din salariul de bază minim brut pe țară.

Daca veniturile dvs se situa sub aceasta valoare, atunci cererea era aprobata.

Împotriva încheierii prin care se respinge cererea de acordare a ajutorului public judiciar cel interesat poate face cerere de reexaminare, în termen de 5 zile de la data comunicării încheierii.
Trebuiau depuse mai multe înscrisuri,declarație pe proprie răspundere,chitanțe,facturi care fac dovada cheltuielilor,dovada veniturilor membrilor de familie cu care locuiți etc.
Am avut depus adeverință de venit,declarație pe propria răspundere,talon de pensie al gazdei,chitanță întreținere ,chitanță lumina și telefon pe numele gazdei și adeverințe de boala pe numele meu, precizat că nu am familie
(Sotie și copii)

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Trebuiau depuse mai multe înscrisuri,declarație pe proprie răspundere,chitanțe,facturi care fac dovada cheltuielilor,dovada veniturilor membrilor de familie cu care locuiți etc.

Vedeți cum a motivat instanta și apoi formulați cerere de reexaminare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere reexaminare ajutor public judiciar alexandru0909 alexandru0909 Buna seara, Este vb de un partaj judiciar, in care am depus cerere de ajutor public judiciar deoarece momentan nici eu nici sotia mea nu realizam nici ... (vezi toată discuția)
Nu realizez venituri, pot primi un ajutor de la stat? mikaela8 mikaela8 buna seara sunt mama,am un baiat elev la zi , care in curand implineste 18 ani,familie monoparentala,am terminat o facultate la fara frecventa ,nu am un ... (vezi toată discuția)
Oug 51/2008-interpretare alinpic alinpic Buna dimineata, intr-un dosar civil,pentru a beneficia de oug 51/2008,am facut cerere de scutire de la plata taxei judiciare de timbru; avand in vedere ... (vezi toată discuția)