avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Dacă am depășit procentul de 35% din ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Dacă am depășit procentul de 35% din POT mai exista ...

Bună ziua,

Dacă am depășit procentul de 35% din POT mai exista vreo șansă legală să actualizez cadrastul?
La primărie mi-a spus ca nu prea mai există nimic de făcut.
Am 244 mp teren și 120mp construibili..

Va multumesc pentru orice informații pe care mi le veți oferii .

Alte discuții în legătură

Teren cu sau fara tva ? volar volar Buna ziua, vreau sa cumpar o casa + teren cu TVA de 5%. Ca sa pot cumpara cu acest TVA , casa nu trebuie sa fie mai mare de 120mp, iar terenul pe care e ... (vezi toată discuția)
Imobil liber de sarcini patruvictor patruvictor Primăria scoate la vânzare prin licitație publică un teren de 40 mp din domeniul său privat. Pe teren există un ponton fix construit legal în 2008 și ... (vezi toată discuția)
Transformare - teren intravilan arabil in intravilan construibil MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Doresc sa achizitionez un teren in satul Capul Piscului, comuna Godeni, Arges. Terenul pe care il doresc este trecut ca fiind [b]\"intravilan ... (vezi toată discuția)