avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 706 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna ziua.am aplicat pentru permis de sedere pe temei ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna ziua.am aplicat pentru permis de sedere pe temei de casatorie ...

Buna ziua.am aplicat pentru permis de sedere pe temei de casatorie cu un cetatean roman si mi sa respins cererea pe motiv de am fost condamnat pentru o infractiune in romania.
Si masura de interdictie de a intra pe teritoriul romaniei timp de 5 ani
Daca contest aceasta decizie sunt sanse pentru a putea castiga speta???
Prin contestatie se supenda aceasta decizie sau ar trebuie sa parasesc teritoriul romaniei termen de 10 zile

Alte discuții în legătură

Proces cu institutiile statului? catya_tilly catya_tilly Buna ziua, Sotul meu este cetatean tunisian, suntem casatoriti din ianuarie 2012. De la inceput ni s-au pus bete in roate cu actele lui de catre cei de la ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie birou imigrari system39 system39 Buna seara, Doresc sa expun urmatoarea situatie: o amica buna de nationalitate rusa locuieste in Romania de aproximativ 20-22 de ani. Tot timpul a prelungit ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean non-eu ilegal pe teritoriul romaniei ContSters82254 ContSters82254 Buna! Doresc sa-mi oficializez relatia pe care o am cu un cetatean de origine mongola dar a carui viza de sedere a expirat in urma cu 9 ani si de atunci ... (vezi toată discuția)