avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parintii mei sunt despartiti din 1983. Tata a decedat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parintii mei sunt despartiti din 1983. Tata a decedat in ...

buna ziua! parintii mei sunt despartiti 1983.tata a decedat in 2020.sotia actuala a deschis succesiunea.la dosarul depus lipsec: certificatul de deces ,certificat casatorie a lor. la succesiune mai intra si o fata luata in adoptie,dar nu am nici o hartie eliberata de tribunal sau cv care sa ateste ca copilul e adoptat.
Intrebara: pot cere aceste documente sa fie depuse la dosar?
PS.este o hartie scrisa de calculator precum defuncul este deacord sa o ia in adoptie..dar nu are nici un nr de inregistrare,an,luna,zi si nici o stampila de la vreundepartament de stat.multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:36, 25 Mai 2025
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intrebara: pot cere aceste documente sa fie depuse la dosar?
Buna ziua! Puteti cere aceste documente sa fie depuse la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune suspendata din 1999 anla2 anla2 Ce se poate face in urmatoarea situatie? - Mama a decedat in 1995 si s-a dezbatut succesiunea in 1995. Au ramas ca mostenitori tatal si cei trei copii. ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa sotie doru58 doru58 Daca sotia este decedata si era mostenitoarea unei cote dintr-un teren si o casa(in provincie), impreuna cu alte trei surori si mama sa, dar intre timp a murit ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!cum pot sa fac rost de copia certificatului de deces!!!! nicole852107 nicole852107 buna seara,am o problema destul de mare!!am nevoie de copia certificatului de deces al unchiului si nu stiu cum pot sa fac rost de ea...vreau sa facem iesirea ... (vezi toată discuția)