avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Stergere inscris carte funciara - In urma cu 20 de ani ...
Discuție deschisă în Executare silită

Stergere inscris carte funciara - In urma cu 20 de ani am avut ...

Stergere inscris carte funiciara
In urma cu 20 de ani am avut un card de credit. Am fost plecat in afara 15 ani si cand am gasit ca un executor mi-a inscris datorie de 7000 lei in cartea funiciara. Nu am avut nici o notificare si am descoperit intamplator cand am vrut sa aplic pt panouri solare.
Am achitat suma integeala executorului dar inca am datoria inscrisa.
Ce trebuie sa fac sa imi fie stearsa datoria, cui sa ma adresez?.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Card de credit-sfat anamaria1888 anamaria1888 Am avut un card de credit si am solicitat inchiderea acestuia in luna martie. 2012. Acum o luna am vrut sa-mi fac un credit pentru casa si se pare ca ... (vezi toată discuția)
Biroul de credite Cristina2828 Cristina2828 Buna ziua, in luna Noiembrie 2018 mi-am facut un card de cumparaturi in valoare de 7000 lei.Neavand internet banking nu am stiut ce suma trebuie sa depun in ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament mostenit cu somatie de plata inscrisa de executor judecatores razvan912 razvan912 Buna ziua, Am mostenit un apartament si am primit certificatul de mostenitor acum cateva luni. Saptamana aceasta dupa ce am declarat apartamentul la ... (vezi toată discuția)