avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost inselat cumparand un autoturism de la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost inselat cumparand un autoturism de la ...

Buna ziua! Am fost inselat cumparand un autoturism de la o firmă care vinde autoturisme în leasing in baza unor promisiuni care s-au dovedit a fi false. Problema este ca toata lumea merge in instanta, unii isi recupereaza banii insa samsarii dau tepe in continuare, motiv pentru care doresc sa fac cunoscut cazul personal. Intrebare: pe perioada procesului pot parca autoturismul in cauza intr-o parcare publica ( in fata unui palat) sau in fata sediului lor cu un afis pe parbriz cu mesajul "Luati cu incredere teapa de la firma X"?

Regulament forum: 2.17. Identificarea unor persoane fizice sau juridice în titlul topicului sau în mesajele postate nu este de dorit. Pe forumul Avocatnet discutam ideea/speța, nu persoanele implicate.
www.avocatnet.ro/forum/main/...
Ultima modificare: Luni, 26 Mai 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:00, 25 Mai 2025
Daca exista înșelăciune puteți depune plângere penală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avertisment viviana iftimie Manuela Rășină Manuela Rășină Utilizatorul Viviana Iftimie a fost sancționat cu avertisment pentru încălcarea punctului 2.17 din regulamentul forumului avocatnet.ro: 2.17. ... (vezi toată discuția)
Shopping online, oferte suspecte. cum le denunț? ionel999 ionel999 Buna ziua! Intampin adesea pe internet diverse reclame, cele mai multe pe Facebook, celebrul \"Like, share, tag\" si castigi \"ceva\" pe gratis cu motivul ... (vezi toată discuția)
Masina imprumutata irineld irineld buna ziua. am imprumutat o masina unui cunoscut,masina pe care o am in leasing. acesta nu mai aduce masina argumentand ca a disparut din parcare. casco nu ... (vezi toată discuția)