Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o casa de vacanta intr-un sat in munti, nu sunt ...

Buna ziua, am o casa de vacanta intr-un sat in munti, nu sunt locuitor permanent dar sunt acolo in fiecare sfarsit de saptamana. Vecinul meu are pensiune cu casute, dar asculta muzica noaptea foarte tare cu 70-80 decibeli, nu se poate odihni. Am incercat pe cale amiabila, dar fara folos, ei spun ca nu sunt locuitor permanent,dar dupa mine oricine poate face reclamatii, unde pot face demersuri-Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:43, 26 Mai 2025
Puteti suna la politie, pentru incalcarea art. 2 pct. 25 din legea 61/1991, insa amenda la jumatate e de 100 RON, nu cred ca-i va pasa proprietarului de pensiune.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivelul de decibeli maxim admis synchrronn synchrronn va salut, .. care ar fi nivelul limita decibeli..si ora admisa de lege in care o orchestra poate activa ..vara pe terase descoperite..pe timpul sezonului ... (vezi toată discuția)
Pot asculta muzica tare? MFilip MFilip Buna ziua, As vrea sa aflu care imi sunt drepturile de a asculta muzica/face zgomot intre orele legal prevazute,respectiv daca exista o limita de decibeli ... (vezi toată discuția)
Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)