avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, am o casa de vacanta intr-un sat in munti, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, am o casa de vacanta intr-un sat in munti, nu sunt ...

Buna ziua, am o casa de vacanta intr-un sat in munti, nu sunt locuitor permanent dar sunt acolo in fiecare sfarsit de saptamana. Vecinul meu are pensiune cu casute, dar asculta muzica noaptea foarte tare cu 70-80 decibeli, nu se poate odihni. Am incercat pe cale amiabila, dar fara folos, ei spun ca nu sunt locuitor permanent,dar dupa mine oricine poate face reclamatii, unde pot face demersuri-Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:43, 26 Mai 2025
Puteti suna la politie, pentru incalcarea art. 2 pct. 25 din legea 61/1991, insa amenda la jumatate e de 100 RON, nu cred ca-i va pasa proprietarului de pensiune.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nivelul de decibeli maxim admis synchrronn synchrronn va salut, .. care ar fi nivelul limita decibeli..si ora admisa de lege in care o orchestra poate activa ..vara pe terase descoperite..pe timpul sezonului ... (vezi toată discuția)
Numarul de decibeli maxim admisi la geamul vecinului Ovidiu Andrei Ovidiu Andrei De curand mi-am deschis o mica afacere mai precis o piscina care se afla intr-un sat. In weekend se tin si petreceri care dureaza pana dimineata dar in timpul ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)