avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită In ce condiții te poate executa silit ANAF de la SRL ...
Discuție deschisă în Executare silită

In ce condiții te poate executa silit ANAF de la SRL la persoana ...

In ce condiții te poate executa silit ANAF de la SRL la persoana fizica.
Am inchis o firma fara activitate din 2020 iar inainte de ultimul pas, Radierea, am primit somatie de la Anaf cum ca am de platit TVA din 2018 , eu avand firma ca Neplătitor de TVA si toate platile facute corespunzator.
ma poate executa silit pentru neplata TVA pe persoana fizica?

Alte discuții în legătură

Buna seara, tatal meu avea deschisa o firma, era administrator ... CRISTIAN N-I CRISTIAN N-I Buna seara, tatal meu avea deschisa o firma, era administrator si asociat unic , din 2010 firma nu a mai avut nici o activitate si nici nu a mai prestat ... (vezi toată discuția)
Societate cu datorii ortega ortega detin un srl la care vreau sa renunt .in conditii normale nu pot deoarece datorez la bugetul statului impozitul forfetar in valoare de 17 mil .activitate nu ... (vezi toată discuția)
Am primit o somatie de plata de la anaf cristi71000 cristi71000 Buna ziua, In anii 2008-2009 si 2012-2016 am avut un PFA cu norma de venit. Acesta a fost inchis in mai 2016. Am platit intotdeauna la timp contributiile la ... (vezi toată discuția)