avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolvență fizica Dacă am gradul de îndatorare ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolvență fizica Dacă am gradul de îndatorare mare și nu ...

Insolvență fizica
Dacă am gradul de îndatorare mare și nu mai pot plăti datoriile pot declara insolventa personala? Menționez ca sunt la zi, încă, cu ratele dar luna viitoare nu mai pot achita.
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2025
Rebeca Ioana, utilizator

Alte discuții în legătură

Insolventa-persoana fizica cocaemidor cocaemidor Buna tuturor.Spuneti-mi va rog daca fiul meu in varsta de 23 ani a ramas de 2 ani de zile fara munca si nu si-a mai putut plati ratele la banca poate declara ... (vezi toată discuția)
Limita grad indatorare angajat15 angajat15 Buna ziua! In anul 2008 am fost angajata cu un salariu net de 2200 ron si am contractat 2 imprumuturi pentru nevoi personale. In 2012 am intrat in concediu de ... (vezi toată discuția)
Insolventa persoana fizica ContSters95692 ContSters95692 As dori cateva sfaturi de la cineva autorizat in urmatoarul caz: Am fost pana de curand cadru militar activ, iar recent mi-am depus demisia. Aflandu-ma ... (vezi toată discuția)