avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am revenit cu o alta problema, continuarea tranzactiei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am revenit cu o alta problema, continuarea tranzactiei de vânzare-cumpărare garsoniera ...

Am revenit cu o alta problema,continuarea tranzactiei de vinz-cump.garsonira in problema cu bransamentul la energie elctrica.Matei Cristea sunt,in calitate de cumparator.Atat eu cat si cumparatorul suntem de acord sa renuntam la tranzactie,mi se returneaza avansul platit.Intrebarea este,mai e nevoie de vreo formalitate,acte ,notar,etc ?Avem antecontract la Notar
Ultima modificare: Marți, 27 Mai 2025
Matei Cristea, utilizator

Alte discuții în legătură

Nerespectare termeni antecontract de catre dezvoltator soringheorghe soringheorghe Buna ziua, In speranta ca am incadrat corespunzator acest subiect (in caz contrar rog un moderator sa mute acest post la rubrica cuvenita) va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
Efecte antecontract vanzare-cumparare pentru promitentul cumparator richardf richardf Am incheiat in luna mai un antecontract de v-c pentru un teren, in calitate de promitent cumparator, pentru care am platit evident un avans. Ulterior, am decis ... (vezi toată discuția)
Ante contract prima casa algerob algerob buna ziua, daca ante contractul ptr prima casa expira, se pierde avansul? se mai poate continua vanzarea? se poate emite un act aditional? cat ar ... (vezi toată discuția)