avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am si eu o speta fiscala si contabila.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am si eu o speta fiscala si contabila.

Buna ziua,
Am si eu o speta fiscala si contabila.Se poate afecta stocul si implicit costul marfii printr-un accrual de discount comercial la momentul vanzarii catre client.Mentionez ca acest accrual de discount ar afecta 371 , iar discountul l-am primi noi de furnizorul nostru.Din cunostiintele mele un discount comercial poate afecta direct valoarea marfurilor din stoc in baza unui facturi nu in baza unui accrual.Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura cu discount zaira_simona zaira_simona Lucrez la o firma care comercializeaza ciment.Plata se face in avans,iar in momentul primirii marfurilor pe factura este inclus un discount pt plata in ... (vezi toată discuția)
Reduceri comerciale - omf 1752/2005 flo8200 flo8200 La art. 54, alin. (2) scrie: 'Reducerile comerciale acordate de furnizor nu fac parte din costul de achizitie. Sa intelegem de aici ca daca furnizorul imi ... (vezi toată discuția)
Discount pe factura furnizorului vioviod vioviod Am cumparat marfa de la furnizor in vederea revanzarii, dar pe aceeasi factura furnizorul mi-a acordat si discount. Factura arata asa: 1. creion 2 buc X 10 ... (vezi toată discuția)