avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Administratorul a incasat o datorie la el in cont
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Administratorul a incasat o datorie la el in cont

Buna ziua.
Administratorul a incasat o datorie la el in cont de la un client cu facturi restante dar cu activitatea incheiata. cum as putea proceda? multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Procedura prin care se compenseaza sumele de primit de la clienti cu datoriile mele fata de buget cristynam cristynam Buna ziua si multumesc pentru interes, Avem de incasat o suma frumusica, restanta, de la un client . ..Care este procedura prin care eu pot sa solicit ... (vezi toată discuția)
Monografie agentie de turism raluka_ioa raluka_ioa buna ziua as dori sa ma ajutati cu o monografie contabila la o agentie de turism revanzatoare am un client care a platit un pachet turistic in numerar ... (vezi toată discuția)
Inregistrare facturi de reincarcare electronica florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Am o intreprindere indiciduala - vanzare produse alim. in magazine, si de curand am instalat un terminal pentru plati facturi si incarcari ... (vezi toată discuția)