avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am nevoie de o informație sau dacă ma poate ajuta un ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am nevoie de o informație sau dacă ma poate ajuta un contabil ...

Am nevoie de o informație sau dacă ma poate ajuta un contabil .Eu am închiriat un camion de la o firma care prestează servicii in străinătate si care la rândul ei are contracte fixe direct cu clienții.Eu voi fi platit la km stipulati in contract nu am treaba cu clienții .Întrebarea mea e ce ar trebui sa facturez eu sau ce ar trebui sa plătesc pt contabilitate si dacă trebuie sa facturez ceva prin E factură. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Regim tva pentru prestari servicii intracomunitare ieutunoi ieutunoi Buna ziua, Reprezint un SRL inregistrat ca platitor de TVA, care: - presteaza servicii IT pentru un client din Romania - serviciile sunt prestate pe ... (vezi toată discuția)
Pot ramane neplatitor tva daca facturez marketing catre firma us? MihaiMih MihaiMih Buna ziua, Servicii de Affiliate Marketing si Marketing. Firma din Romania inregistrata ca neplatitoare de TVA, trebuie sa devina platitoare de TVA (nu ... (vezi toată discuția)
Tva - serviciu non ue - pfa Bașar Andrei Bașar Andrei Buna ziua Vin către voi pentru ajutor deoarece am o nelămurire: 1.Am un pfa norma pe venit prestare servicii it către clienti din uk, întrebarea ar fi ... (vezi toată discuția)