Am avut un accident cu masina, acum cateva luni, masina luata in leasing (la care am casco la Groupama), accident produs din vina mea, am lovit partea dreapta a masinii de bordura. In seara accidentului, cu platforma (masina nu mai putea fi mutata pe roti) am lasat masina la porsche service.
Urmatoarea zi am declarat la politie accidentul, am platit amenda, si am constatat dauna la groupama, unde am dat toate actele masinii + actele primite de la politie.
Cei de acolo au facut constatarea daunei initial doar ce se vedea (fara prea multe pe partea mecanica, ca nu era inca pe elevator).
Primesc aprobare la dosar la Groupama, dupa ceva timp se apuca baietii de lucru, si incep sa tot faca reconstatari pe parcurs ce realizeaza ce au de schimbat (la fiecare reconstatare primesc 2 email uri de la groupama: un email in care ma anunta ca au primit o reconstatare si e necesara aprobarea, si alt email in care ma anunta ca a fost aprobata reconstatarea si piesele mentionate).
Totul bine si frumos, dupa 3 luni iau masina de la Porsche, merg la RAR, fac RAR-ul, imi vin numerele si masina merge bine, tot okay.
Dupa aproape 2 luni abia de cand am luat masina, primesc email ca s a refuzat plata catre service si ca urmeaza sa se faca o analiza a dosarului. Sun la groupama, discut, si ma anunta ca fiind suma mare de plata, trebuie sa mai verifice ei ceva.
Dupa o saptamana, primesc un email in care groupama imi spune ca din suma de xxx lei s-a aprobat cu aproximativ 6000 lei mai putin, si ca urmeaza sa se faca plata catre service.
Dupa 2 zile aproximativ, ma suna de la porsche si mi dau si email, ca eu am de plata diferenta ce nu a vrut sa o plateasca groupama, deoarece ei au trebuit sa inlocuiasca si niste piese pe partea stanga (dauna a fost pe dreapta), piese care initial au fost aprobate in reconstatare de catre groupama, iar acum porsche ma preseaza sa platesc urgent factura, altfel ma ameninta ca vor trimite catre departamentul judiciar situatia, iar groupama spune ca eu trebuie sa platesc diferenta deoarece piesele de pe stanga nu au legatura cu dauna de pe partea dreapta, chiar daca ei le au aprobat initial.
ce pot face in acest caz? am vreo sansa sa rezolv fara sa platesc? pana la urma de asta platesc polita casco, si ei au fost cei care au aprobat reconstatarea cu piesele respective