avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu niște ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Vă rog să mă ajutați cu niște informații. Bunicul ...

Bună ziua!

Vă rog să mă ajutați cu niște informații. Bunicul meu avea o casă pe care plănuia să o dea unchiului meu. Unchiul meu s-a casatorit acum 2 ani dar anul trecut a murit. Soția lui a făcut cumva și l-a păcălit pe bunicul să semneze contractul de vanzare al casei către ea. Noi am aflat aceste lucruri de la bunicul nostru anul ăsta dar cu 2 săptămâni înainte de a muri de o boala incurabilă. Actul de vanzare cumparare s-a făcut anul trecut in februarie la 2 săptămâni dupa moartea unchiului. In decembrie 2024 am aflat de la medicul psihiatru ca bunicul avea demență senilă insă nu se stie de când a inceput manifestarea. Credeți că avem cum să atacăm contractul de v-c? Oare se poate scoate vreun document care sa ateste că bunicul avea demență dinainte de a semna contractul? El nu auzea aproape deloc si cu siguranță a fost pacalit. El mereu spunea ca averea lui va ramane strict in familie si nu la gineri sau nore.

Vă mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Nu stiu cum trebuie sa procedez uimita uimita In urma cu 16 ani tatal meu a decedat. Era divortat de mama mea, iar eu mai am inca un frate. Tatal meu mai are un singur frate, care la un timp dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am ingrijit-o pe bunica mea in varsta de 91 de ani ... pau_la pau_la Buna ziua, am ingrijit-o pe bunica mea in varsta de 91 de ani si am facut un contract de intretinere anul trecut, prin care ne-a lasat casa in totalitate mie ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a murit în urmă cu șase ani. recent, mama lui a ... Elena.ela Elena.ela Tatăl meu a murit în urmă cu șase ani. Recent, mama lui a murit și ea de aproape un an, iar în familie am rămas eu, singura nepoata care poartă numele ... (vezi toată discuția)