avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara.Am si eu o nelămurire la care cei de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara.Am si eu o nelămurire la care cei de la Centrul Militar ...

Bună seara.Am si eu o nelămurire la care cei de la Centru Militar Județean îmi răspund evaziv iar cei de la casa de pensii militare bucuresti nu raspund oricât ai suna.Am depus cere pentru ajutorul de inmormatare care este plătit de casa de pensii prin cont in mod normal nu trebuia sa dureze mai mult de 3-5 zile si azi după o săptămână am aflat ca durează o luna.Stie cineva de ce sunt aceste chestii ciudate la armata fata de casa de pensii civila

Alte discuții în legătură

Calcularea vechimii si contributiei pt decizia de pap Hendrix Hendrix Am 62 de ani si 2 luni, am lucrat ca ofiter activ 5 ani si 4 luni in MApN, restul activitatii a fost in viata civila, avand peste 35 de ani vechime totala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua.născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință ... parol parol Bună ziua.Născut la data de 08 08 1067 vă aduc la cunoștință următoarele: În perioada 01 august 1991 - 08 august 2007 am lucrat în unități din ... (vezi toată discuția)
Pensie militara si pensie civila sunt pensionar militar, din ... Vio GEO Vio GEO PENSIE MILITARA SI PENSIE CIVILA Sunt pensionar militar, din 2005 dar am activat 12 ani si in viata civila unde am platit contributii la institutiile de stat. ... (vezi toată discuția)