avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venituri chirii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venituri chirii

Buna ziua
Am urmatoarea speta. Trebuie sa depun declaratia unica pentru o persoana fizica care in anul 2024 are venituri din chirii in valuta si venituri din dividende. In declaratia estimativa din anul 2024 au fost declarate veniturile dintr-un contract de chirii in valuta cu incetare in 12.05.2024. Prin C168 s-a depus inceperea unui nou contract de chirii in valuta cu data de 12.05.2024. Aceste venituri nu au fost luate in considerare in estimativa din 2024. Cum declar aceste venituri. Pentru primul contract se face regularizarea cursului euro dar nu stiu cum trebuie sa procedez cu al doilea. Multumesc

Alte discuții în legătură

Declaratia unica venituri din 2024 giocont giocont Buna ziua! Daca a fost depusa Declaratia unica in anul 2024, odata cu depunerea formularului C168, urmare a incheierii unui contract de inchiriere locuinta, ... (vezi toată discuția)
În 2017 am avut venituri din chirii declarate și impozitate. de ce se mai trec în declarația unică, vor mai fi impozitate o dată? adrian140 adrian140 În 2017 am avut venituri din chirii ,declarate, cu impozitul plătit în 2017. Acum, de ce se mai trec în declarația unica, vor mai fi impozitate o data ? (vezi toată discuția)
Declaratie unica pentru rectificare oana ristea oana ristea Buna ziua, Am un cotract de inchieriere din august 2018. Am depus anul trecut in termen de 30 de zile de la incheiere declaratia unica cu estimarea venitului ... (vezi toată discuția)