avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sunt persoană cu handicap și detin legitimație de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sunt persoană cu handicap și detin legitimație de parcare ...

Sunt persoană cu handicap și detin legitimație de parcare gratuită .Am parcat într-un loc liber de lângă parcarea care era pentru persoanele cu handicap deoarece acea parcare era ocupată de o altă persoană cu handicap și până m-am întors de la farmacie am primit amendă deoarece nu am parcat în loc stabilit deși nici în acel moment parcarea pentru persoane cu handicap nu era liberă dar în rest existau multe locuri de parcare libere pentru alte autoturisme. Vă rog să-mi spuneți dacă am greșit . Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:12, 29 Mai 2025
Buna ziua

Amenda pentru ce ati primit? Ca nu ati platit parcarea? Sau pentru stationare in loc interzis?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, detin un card-legitimatie persoana cu handicap si ... CristiBMed CristiBMed Buna ziua, Detin un card-legitimatie persoana cu handicap si am parcat intr-o parcare publica pe un loc obisnuit doarece locul special amenajat (1 singur) ... (vezi toată discuția)
Facilitati persoane cu handicap Fundatia Bucurie Fundatia Bucurie Buna ziua , as dori sa stiu raspunsul corect ( legal )la urmatoarea situatie : Marti la ora 8,30 intru cu autoturismul fiicei mele , posesoare de card ... (vezi toată discuția)
Drept parcare pt persoane cu dizabilitati O_Mihaly O_Mihaly Bună ziua! Sunt parintele unei copil cu dizabilitați. De o luna primaria a luat o decizie sa nu mai permite sa parcam gratuit (card-legitimație pt ... (vezi toată discuția)