avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 234 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie termopane
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie termopane

Buna seara,
Intampin niste probleme cu o firma care comercializeaza termopane. Am cumparat in aprilie de la ei un geam tripan Salamander. Cand au venit la montaj sapt trecuta, geamul nu incapea pe locul disponibil si mi-au spart pervazul interior 3 cm pe toata latimea geamului 230cm fara sa imi ceara acordul. Ulterior am obsevat ca din cauza asta ma voi lipi cu caloriferul de pervaz, care oricum era cam jos. Le am cerut sa remedieze macar cu un solbanc, sa ajung macar cum eram cu geamul si nu recunosc nimic, ma paseaza de la unul la altul si nu vor sa imi dea un nr de tel al superiorului, pe motiv ca vine maine,ca nu au voie sa l dea. Solutia lor e sa pun solbanc , dar sa sparg si sus pt ca altfel nu intra in spatiul existent.
Poate ANPC sa ma ajute cumva? Sa ii puna sa faca rame noi dimensiunea corecta cu solbanc de corectie? Va rog, daca puteti sa ma sfatuiti incotro.
Mentionez ca este vorba de o firma cu 4.8 din 5 pe google, deci review uri bune, am contract, factura, dar nu si certificat garantie.
Ultima modificare: Joi, 29 Mai 2025
Lumy.22, utilizator

Alte discuții în legătură

Neexecutare completă a lucrărilor de renovare de către o firmă MihaOffice MihaOffice Bună ziua, am renovat un apartament vechi cu o firmă de tip SRL. Nu s-au făcut modificări de compartimentare, spart pereți. S-a inlocuit faianta, gresia ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc - pot fi obligat sa montez detector de gaze in bucatarie? daca refuz, mi se pot taia gazele? ContSters437822 ContSters437822 Multumesc pentru raspunsurile la prima mea intrebare. Revin deoarece mai am o problema ... Acum administratia doreste sa ne monteze obligatoriu detectoare de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie firma termopane flicsn flicsn Buna ziua, Ma numesc Florin Georgescu, locuiesc in Bucuresti, am 65 de ani, pensionat medical (nu mai pot sa merg ...) si prin bunavointa Dvs va aduc la ... (vezi toată discuția)