avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe spațiu concesionat?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe spațiu concesionat?

Bună ziua!
Am concesionat un spațiu pentru cabinet medical,în cursul anului .Am plătit garanția ( echivalentul chiriei pentru un an), plus chiria anuală.
Datorez statului și impozit pe acel spațiu?Spațiul este situat într-o clădire (condominiu).
Dacă da, care este baza legală?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Chiriasii platesc impozitul pe cladire? AlinaLavinia AlinaLavinia Sotul meu lucreaza ca stomatolog intr-un Dispensar de provincie impreuna cu alti 2 medici de familie. Primarul Comunei a trimis vorba ca un angajat al Curtii ... (vezi toată discuția)
Medic de familie-obligatoriu de platit taxa pe cladire? cesereanramona cesereanramona Sunt medic de familie iar cabinetul medical este organizat conform OG 124/1998,respectiv acolo se precizeaza ca acesta nu are personalitate juridica(cabinet ... (vezi toată discuția)
Cabinet medical individual radmy radmy Am concesionat spatiu de la primarie pt cabinet medical..platesc concesiunea..iar anul acesta am primit o invitatie de la serviciul impozite si taxe sa ma ... (vezi toată discuția)