avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua !va rog să mă ajutați să înțeleg și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua !va rog să mă ajutați să înțeleg și eu o situație ...

Bună ziua !va rog să mă ajutați să înțeleg și eu o situație ,pensia de întreținere pentru 3 copii ,se plătește din venitul net sau soldă neta ?persoana care trebuie sa plătească este cadru militar și la ei știu că e un pic diferit ! Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara A.g83 A.g83 Buna ziua. Actualul soț este cadru MAI. Plătește pensie alimentară pentru un copil dintr-o relație anterioară. Fosta lui partenera l-a adus în ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Pana alina Pana alina Fostul sot e cadru militar, e in misiune in afganistan si vreau sa stiu daca e obligat plin lege sa plateasca 25%din venit pensie alimentara din banii ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara pentru cadrele militare alliende alliende Buna ziua, Fostul meu sot este cadru militar. De curand am facut o cerere de recalculare a pensiei alimentare-dupa 3 ani de la divort. Fostul a refuzat cota ... (vezi toată discuția)