avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua dacă am lucrat în Germania 5 zile și mi ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua dacă am lucrat în Germania 5 zile și mi sa făcut ...

Bună ziua dacă am lucrat în Germania 5 zile și mi sa făcut asigurare AOK și card AOK apoi m-am întors în tara și nu am închis AOK pentru ca nu am știut ce se întâmplă?

Alte discuții în legătură

Problema datorie aok Dani2016 Dani2016 Buna, tuturor sunt nou pe forum si as dori si eu cateva sugestii la rezolvarea problemei mele. In urma cu 1 an an muncit in Germania pentru 2 luni, dupa aprox ... (vezi toată discuția)
De ce nu mi se plătește concediu medical in germania daca am fost operat în românia. Nec.onu. Nec.onu. Sunt asigurat la AOK și lucrez legal în germania. Am venit în România și ma-m operat pe cord că în germ.eram tratat de plămâni. Ma-m întors în ... (vezi toată discuția)
Neplata asigurarii de sanatate in germania. consecinte in romania Cosmiiin Cosmiiin Buna ziua! Am sa va povestesc o chestie foarte stupida pe care facut-o...mi-ar prinde bine un sfat bun. Am o problema extrem de delicata. Am lucrat in ... (vezi toată discuția)